Katwijkerlaan 65 C

Katwijkerlaan 65 C

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"1200","arrows":"true","dots":"true"}

Het betreft hier een hoogwaardige turn-key bedrijfsruimte met kantoor. Het pand (b.j. 2003) is gelegen op bedrijventerrein Balijpark te Pijnacker en heeft een totale oppervlakte van ca 730m2

Prijs € 3.800 p.m.
Kantoor100 m²
Bedrijfsruimte630 m²
AdresKatwijkerlaan 65 C
Postcode2641 PD Pijnacker
Bouwjaar2003

Deze bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 730 m2 en bestaat uit 630 m2 bedrijfshal en 100 m2 kantoorruimte. Het kantoor is verdeeld over twee lagen.

De voordeur wordt overdekt door een luifel met verlichting, De entree geeft toegang tot de meterkast, een kantoor/archiefruimte (20m2), toilet, douche, kantine en de bedrijfshal.

Op de tweede verdieping zijn twee kantoorkamers bereikbaar via een overloop. De kantoorkamers zijn voorzien van veel glas waardoor zowel naar buiten als in de bedrijfshal gekeken kan worden.

De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische overhead deur met raamsectie. Voor extra daglicht is het dak voorzien van een lichtstraat. Rondom zijn contactdozen aangebracht voor zowel krachtstroom als netspanning.

Kantoor

Kantoor BG (50m²) Kantoor 1e (50m²)
Kantine Toiletgroep
Plavuizen vloerKeuken
Mechanische ventilatieTL inbouw armaturen
CV (Nefit HR combi) Systeemplafond
Douche

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte 630 m² Geisoleerde lichtstraat
vrije hoogte ~7 meterTL verlichting
Overhead deur (high lift)Monoliet afgewerkte betonvloer
Gas heater (direct)Belasting 3.000kg/m²
Isolatiewaarde RC 3 Krachtstroom
Ruime parkeergelegenheid

Ligging

Bedrijventerrein Balijpark is een kleinschalig bedrijventerrein in de gemeente Pijnacker. Op het bedrijventerrein zijn een tiental lokale ondernemers gevestigd.

Het bedrijventerrein ligt op geringe afstand van de industrieterreinen De Boezem (Pijnacker) en Lansinghage (Zoetermeer). 

Bereikbaarheid

Het Balijpark is centraal gelegen in de driehoek Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer, en heeft een makkelijke ontsluiting naar de A12 en de A13 (via de N470).

Zekerheid

Borg of bankgarantie ter grote van 3 maanden huur vermeerderd met een bedrag ter grote van de btw.

Bijkomende leveringen

Verhuurder voorziet in de levering van drinkwater. Verrekening vind plaats op basis van voorschot en nacalculatie

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de “staat van bedrijfsactiviteiten” toegestaan. Garagebedrijven en bedrijven gericht op de in- en verkoop van auto’s zijn niet toegestaan.

Parkeren

Op het bedrijventerrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het stallen van voertuigen, bijvoorbeeld met het doel deze te verkopen, is niet toegestaan.

Beschikbaar

De bedrijfsruimte is beschikbaar per september 2020

Is uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Ben